Hotel Acapulco Playa 4* Playa de Palma | AmadeusMed  
Deutsch English Romana
 
 
 
Ofertele Toamnei
 

Hotel Acapulco Playa 4* Playa de Palma

 
Spania - Mallorca Tarif de la 939€

    
Hotel Acapulco Playa 4* -
Adults Only

Playa de Palma

Plecari din BUCURESTI in fiecare LUNI in perioada 17.06 - 16.09.2019

 Recomandat! Unul dintre primele hoteluri din Mallorca, premiat pt serviciile de calitate, locatie linistita, direct la plaja

ACAPULCO PLAYA 4* / Playa De Palma detalii aici

Localizare: Hotel Acapulco Playa este situat pe plaja de nisip din Playa de Palma, cu acces usor in zona animata din statiune, la 10km. de centrul orasului Palma.

Facilitati hotel: In cadrul hotelului Acapulco Playa veti beneficia si de : restaurant, bar, bar la piscina, cafenea cu terasa, piscina acoperita, piscina exterioara, sauna, jacuzzi, tenis de masa, program animatie. Acapulco Playa face parte din lantul hotelier Grupotel si este recomandat in exclusivitate cuplurilor ( copiii nu sunt acceptati in hotel ).

Dotari camere: Camerele sunt dotate cu : baie proprie, uscator de par, aer conditionat, telefon, TV satelit, seif, minibar, balcon.

Masa: Mic Dejun

TARIF in EUR / adult in DBL / pachet 7 nopti in EUR:

de la 939 EUR 

*IMPORTANT  – pentru informatii privind tarifele pachetelor de vacanta valabile in perioada de interes, ale pachetelor cu zbor din CLUJ, celor aferente altor tipuri de camera, sau meselor suplimentare, va rugam sa contactati Agentia!

 

Tarifele includ:  7 nopti cazare cu mese conform ofertei, Transport avion TAROM Bucuresti - Palma de Mallorca - Bucuresti, Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport, Asistenta turistica limba romana, Taxe de aeroport si BONUS Asigurare medicala si storno 

Tarifele nu includ: Excursii oprionale, intrari la obiective, alte cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel), taxa de statiune

             Informatiile cuprinse in acest site au un caracter strict consultativ. Desi facem eforturi in vederea asigurarii calitatii, corectitudinii si caracterului actual al materialelor publicate in site, nu putem garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau.  Este necesar sa ne contactati si sa verificati daca informatiile sunt actuale.