Hotel HM Gran Fiesta 4*, Playa de Palma | AmadeusMed  
Deutsch English Romana
 
 
 
Ofertele Toamnei
 

Hotel HM Gran Fiesta 4*, Playa de Palma

 
Spania - Mallorca Tarif de la 1187€

 

Hotel HM Gran Fiesta 4*

Playa de Palma

Plecari din CLUJ in fiecare SAMBATA in perioada 15.06 - 07.09.2019

 

 

HM GRAN FIESTA 4* / Playa De Palma detalii aici   

Localizare: Hotel HM Gran Fiesta este situat la 20 m distanta de plaja din statiunea Playa de Palma, intr-o zona linistita.

Facilitati hotel : restaurant, bar, piscina acoperita, sauna, jacuzzi, piscina exterioara, snack bar la plaja si tenis de masa. Este recomandat in special cuplurilor si ofera servicii de calitate.

Dotari camere :  dispune de 241 de camere confortabile dotate cu : baie, balcon, telefon, TV satelit, aer conditionat, minibar si seif.

Masa: Mic Dejun

TARIF in EUR / adult in DBL / pachet 7 nopti in EUR:

de la 1187 EUR 

 

*IMPORTANT  – pentru informatii privind tarifele pachetelor de vacanta valabile in perioada de interes, ale pachetelor cu zbor din BUCURESTI, celor aferente altor tipuri de camera, meselor suplimentare, sau reducerilor pentru copii, va rugam sa contactati Agentia!

 

Tarifele includ:  7 nopti cazare cu mese conform ofertei, Transport avion TAROM Bucuresti - Palma de Mallorca - Bucuresti, Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport, Asistenta turistica limba romana, Taxe de aeroport si BONUS Asigurare medicala si storno 

 

Tarifele nu includ: Excursii oprionale, intrari la obiective, alte cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel), taxa de statiune 

Informatiile cuprinse in acest site au un caracter strict consultativ. Desi facem eforturi in vederea asigurarii calitatii, corectitudinii si caracterului actual al materialelor publicate in site, nu putem garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau.  Este necesar sa ne contactati si sa verificati daca informatiile sunt actuale.