Hotel Manaus 3*, El Arenal | AmadeusMed  
Deutsch English Romana
 
 
 
Ofertele Toamnei
 

Hotel Manaus 3*, El Arenal

 
Spania - Mallorca Tarif de la 595€

 
Hotel Manaus 3*


El Arenal

Plecari din BUCURESTI in fiecare LUNI in perioada 17.06 - 16.09.2019

 

 

MANAUS 3* / El Arenal  detalii aici

Localizare: hotelul este situat intr-o zona linistita, la 500 m de plaja si la 300 m de centrul statiunii.

Facilitati hotel: acesta dispune de restaurant, piscina cu sectiune pentru copii,jacuzzi, sala de jocuri si sala TV.

Facilitati camera: Acest hotel dispune de 101 camere si toate camerele au baie, TV satelit, telefon, aer conditionat si balcon.

Masa: Mic Dejun

TARIF in EUR / adult in DBL / pachet 7 nopti in EUR:

de la 595 EUR 

*IMPORTANT  – pentru informatii privind tarifele pachetelor de vacanta valabile in perioada de interes, ale pachetelor cu zbor din CLUJ, celor aferente altor tipuri de camera, meselor suplimentare, sau reducerilor pentru copii, va rugam sa contactati Agentia!

 

Tarifele includ:  7 nopti cazare cu mese conform ofertei, Transport avion TAROM Bucuresti - Palma de Mallorca - Bucuresti, Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport, Asistenta turistica limba romana, Taxe de aeroport si BONUS Asigurare medicala si storno 

Tarifele nu includ: Excursii oprionale, intrari la obiective, alte cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel), taxa de statiune  

 
Informatiile cuprinse in acest site au un caracter strict consultativ. Desi facem eforturi in vederea asigurarii calitatii, corectitudinii si caracterului actual al materialelor publicate in site, nu putem garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau.  Este necesar sa ne contactati si sa verificati daca informatiile sunt actuale.

 
Fisiere oferta