Hotel Parc 3*,  Amara - OFERTE SPECIALE | AmadeusMed  
Deutsch English Romana
 
 
 
Mai & Iunie 2019
 

Hotel Parc 3*, Amara - OFERTE SPECIALE

 
Romania - Balneo Tarif de la 145RON

Hotel Parc 3*

Amara


Statiunea balneoclimaterica AMARA, situata la 125 km de Bucuresti, 140 km de Litoralul Marii Negre si la 8 km de orasul Slobozia, beneficialza de factori naturali de cura datorita namolului sapropelic si a apei lacului Amara. Climatul de stepa indulcit de parcul statiunii reprezinta o adevarata oaza de verdeata ideala pentru relaxare.

Dotari generale: 432 locuri de cazare in camere single,duble,apartamente, partial cu balcoane si aer conditionat, restaurant, bar si baza de tratament.
 
Dotari camere: televiziune prin cablu,internet WIFI ,frigider,telefon.
 
Servicii masa: mesele se servesc in la restaurant Parc.
 
Tratament: in baza de tratament a complexului se trateaza boli reumatismale, sechele posttraumatice, afectiuni neurologice periferice, afectiuni ginecologice, dermatologie, respiratorii, digestive, renale. Pretul tratamentului este de 46 lei/zi/persoana (5 proceduri) si este optional.
 
Alte facilitati: la receptie seif pentru pastrarea valorilor, parcare pazita, sala de conferinte dotata cu video-proiector, instalatie sonorozare, flipchart, aer conditionat.
 
Taxa de statiune de 5% din valoarea primei nopti de cazare se achita la receptia hotelului.
 

OFERTE SPECIALE

 

PERIOADA

TIP CAMERA

Cazare + alte servicii

pachet 5 nopti

Cazare + alte servicii

pachet 7 nopti

Cazare + alte servicii

pachet 9 nopti

 

Cazare + alte servicii

pachet 12 nopti

 

01 Apr - 30 Nov

Dubla

850.00

1050.00

1350.00

1740.00

Single

1100.00

1400.00

1800.00

2340.00

 
Tariful include: cazare, pensiune completa in sistem card valoric (50 Lei/zi), tratament 4 proceduri/zi de Luni pana Vineri, consultatie medicala de specialitate, asistenta medicala. Acces gratuit pe plaja Mircesti, fara sezlong. Turistii trebuie sa prezinte dovada de asigurat, cupon pensie sau adeverinta de salariat, bilet de trimitere, card de sanatate, copie C.I.Taxa hoteliera se achita la receptia hotelului si reprezinta 1% din tariful primei nopti de cazare. Check-in ora 14.00, iar check-out la ora 12.00.
 

NOTA: Turistii trebuie sa prezinte dovada de asigurat, cupon pensie sau adeverinta de salariat, bilet de trimitere, card de sanatate, copie C.I.


Informatiile cuprinse in acest site au un caracter strict consultativ. Desi facem eforturi in vederea asigurarii calitatii, corectitudinii si caracterului actual al materialelor publicate in site, nu putem garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau.  Este necesar sa ne contactati si sa verificati daca informatiile sunt actuale.

 
Galerie imagini