Hotel Parc 3*,  Amara - OFERTE SPECIALE | AmadeusMed  
Deutsch English Romana
 
 
 
Cele mai bune oferte de TOAMNA
 

Hotel Parc 3*, Amara - OFERTE SPECIALE

 
Romania - Balneo Tarif de la 134RON

Hotel Parc 3*

Amara


Statiunea balneoclimaterica AMARA, situata la 125 km de Bucuresti, 140 km de Litoralul Marii Negre si la 8 km de orasul Slobozia, beneficialza de factori naturali de cura datorita namolului sapropelic si a apei lacului Amara. Climatul de stepa indulcit de parcul statiunii reprezinta o adevarata oaza de verdeata ideala pentru relaxare.

Dotari generale: 432 locuri de cazare in camere single,duble,apartamente, partial cu balcoane si aer conditionat, restaurant, bar si baza de tratament.
 
Dotari camere: televiziune prin cablu,internet WIFI ,frigider,telefon.
 
Servicii masa: mesele se servesc in la restaurant Parc.
 
Tratament: in baza de tratament a complexului se trateaza boli reumatismale, sechele posttraumatice, afectiuni neurologice periferice, afectiuni ginecologice, dermatologie, respiratorii, digestive, renale. Pretul tratamentului este de 46 lei/zi/persoana (5 proceduri) si este optional.
 
Alte facilitati: la receptie seif pentru pastrarea valorilor, parcare pazita, sala de conferinte dotata cu video-proiector, instalatie sonorozare, flipchart, aer conditionat.
 
Taxa de statiune de 5% din valoarea primei nopti de cazare se achita la receptia hotelului.
 

OFERTE SPECIALE

HAI LA BAI

Tarif / persoana, loc in camera dubla / pachet 6 cazari si TRATAMENT (4 proceduri/zi): 

PERIOADA

TIP CAMERA

Cazare + masa + tratament

01 Apr - 15 Dec

Dubla (bonuri valorice)

870.00

Single (bonuri valorice)

1218.00

Dubla (meniu fix)

754.00

Single (meniu fix)

1102.00

 
Tariful include: 6 nopti cazare pensiune completa meniu fix sau bonuri valorice 340 Lei/sejur/persoana, 5 zile tratament cate 4 proceduri/zi, consultatie medicala de specialitate, asistenta medicala. Turistii cazati la hotel au intrare gratuita pe plaja Mircesti. Sezlongul se achita separat. Taxa hoteliera se achita la receptia hotelului si reprezinta 1% din tariful primei nopti de cazare. Check-in ora 14.00, iar check-out la ora 12.00. 
 

DECADA BALNEARA

Tarif / persoana, loc in camera dubla / pachet 9 cazari si TRATAMENT (4 proceduri/zi)

PERIOADA

TIP CAMERA

Cazare + masa + tratament

01 Iun - 15 Dec

Dubla (bonuri valorice)

1210.00

Single (bonuri valorice)

1705.00

Dubla (meniu fix)

1100.00

Single (meniu fix)

1595.00

Tariful include: cazare 9 nopti, pensiune completa meniu fix sau bonuri valorice 415 Lei/sejur/pers; 7 zile tratament-4 proceduri/zi, consultatie medicala de specialitate, asistenta medicala. Acces gratuit pe plaja Complexului Parc. Taxa hoteliera se achita la receptia hotelului si reprezinta 1% din tariful primei nopti de cazare. Check-in ora 14.00, iar check-out la ora 12.00. Intrare duminica.

 

NOTA: Turistii trebuie sa prezinte dovada de asigurat, cupon pensie sau adeverinta de salariat, bilet de trimitere, card de sanatate, copie C.I.


Informatiile cuprinse in acest site au un caracter strict consultativ. Desi facem eforturi in vederea asigurarii calitatii, corectitudinii si caracterului actual al materialelor publicate in site, nu putem garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau.  Este necesar sa ne contactati si sa verificati daca informatiile sunt actuale.

 
Galerie imagini