Hotel Termal 3*, Baile Felix | AmadeusMed  
Deutsch English Romana
 
 
 
Hai la SKI!
 

Hotel Termal 3*, Baile Felix

 
Romania - Balneo Tarif de la 196RON

Hotel Termal 3*

Baile FelixLocalizare: Hotelul este situat la liziera padurii, la 200 m de centrul statiunii si la 10 km de Oradea.

Dotari generale: 178 camere din care 114 duble, 58 single si 6 apartamente;restaurant -300 locuri, parcare proprie -pazita, hotelul este complet renovat in 2003; restaurant (2 sali), bar de zi, terasa de vara, gelaterie, club, 3 sali de conferinta, internet, 3 ascensoare, magazin, schimb valutar, cosmetica, manichiura, pedichiura, seif la receptie, servicii de spalatorie-curatatorie-calcatorie, piscina interioara si exterioara, parcare (contra cost); se accepta carti de credit.

Dotari camere: aer conditionat, TV -cablu, minibar, baie cu cada, baie cu dus, internet -la receptie, uscator de par.

Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber -2 piscine cu apa termala (una pentru copii), piscina acoperita -1 piscina, baza tratament, sala fitness.

Tratament: hidroterapie (bai cu apa termala in bazine si vane, bai de plante, dus subacval, dus scotian, jacuzzi, afuziuni, baie drenolimfatica); kinetoterapie in bazine cu apa termala si vane; elongatii; electroterapie (stanger, bai galvanice, diadinamice, ultrasunete, laser, curenti interferentiali, unde scurte, TENS, magnetodiaflux; inhalatii de aerosoli cu ape termale si medicamente; termoterapie (impachetari cu parafina); aromoterapie (bai cu arome, gimnastica relaxanta, masaj cu uleiuri); masoterapie (masaj general si partial, masaj relaxant si tonifiant; kinetoterapie.

Masa: demipensiune (DP) sau pensiune completa (PC)

Atractii turistice: Pestera Ursilor (86 km de Oradea), Stana de Vale (statiune pentru sporturi de iarna), Pesterile din Muntii Apuseni, orasul Oradea, avenul de la Beftia, rezervatia naturala Nimphaea Lotus Thermalis de la Baile 1 Mai.
 
                           Tarif / CAMERA / noapte cu masa (si tratament) in RON

Tip serviciu

16 oct - 22 dec 2019

02 ian - 31 mar 2020

01 apr - 15 iun 2020

 

Camera dubla

Camera dubla

Camera single

Camera dubla

Camera single

Camera dubla

 Camera single

Mic dejun

-

-

-

-

-

-

 

Demipensiune

392

264

392

264

422

290

 

Demipensiune si tratament

444

284

444

284

474

307

 

Pat suplimentar cu demipensiune
(varsta copii intre 2-12)

99

99

107

 

Pat suplimentar cu demipensiune
(varsta copii intre 12-18)

143

143

150

 

Demipensiune copil (2 - 12 ani)

46

 

 ervicii incluse: cazare cu demipensiune si, acolo unde se mentioneaza, consultatie medicala si 3 proceduri de tratament pe zi/persoana (exceptie zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale). Acces gratuit la piscine interioare si exterioare, sezlong gratuit, sala de fitness. Procedurile corespunzatoare zilelor exceptate se reprogrameaza in zilele lucratoare.

Facilitati copii: 0-2 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, 2-12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare daca nu solicita pat suplimentar si achita masa, sau pat suplimentar conform tabel. 12-18 ani achita conform tabel si nu beneficiaza de tratament.
Informatiile cuprinse in acest site au un caracter strict consultativ. Desi facem eforturi in vederea asigurarii calitatii, corectitudinii si caracterului actual al materialelor publicate in site, nu putem garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau.  Este necesar sa ne contactati si sa verificati daca informatiile sunt actuale.