Marele Tur al ITALIEI | AmadeusMed  
Deutsch English Romana
 
 
 
Hai la SKI!
 

Marele Tur al ITALIEI

 
Italia - Roma Tarif de la 560€

 

Marele Tur al ITALIEI 

Date de plecare: 02 Martie, 25 Mai 2020, 12 zile
Ziua 1: Bucuresti - Budapesta - Gyor
Plecare din Bucuresti - Piata Victoriei, ora 05:00 pe ruta Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Arad – Timisoara - Budapesta - Gyor. Sosire la Gyor in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare la hotel Raba 3* sau similar Gyor.

Ziua 2: Gyor - Viena - Salzburg
Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras Viena: Splendorile celebrului Ring Vienez: Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centru istoric: Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor, Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Excursia continua spre orasul natal al lui Mozart – Salzburg si tur de oras impreuna cu insotitorul de grup : Palatul Residenz, Piata Catedralei si faimosul Dom din Salzburg, Aleea Getreidegasse- cea mai importanta artera comerciala cu magazine luxoase dar si cladiri cu o arhitectura deosebita, tot aici aflandu-se si casa natala a lui Mozart. Cazare hotel Amadeo Schaffenrath 3* (plecarea din 02.03), respectiv, Austria Trend Mitte 3* (plecarea din 25.05) sau similare zona Salzburg.

Ziua 3: Salzburg - Dolomitii Italieni - Verona - Milano
Mic dejun. Continuam excursia traversand un peisaj de poveste prin Dolomitii Italieni, un lant muntos deosebit format dintro roca speciala:dolomia, si desi roca a mai fost descoperita si in alte locuri din lume, doar aici o putem gasi sub forma acestor masivi enormi. Ajungem in Verona, supranumit si Orasul Indragostitilor, datorita faimoaselor personaje dramatice, Romeo si Julieta.Tur de oras Verona: Palazzo Capuleti, Amfiteatrul Roman, Domul, Basilica San Zeno Maggiore (protectorul orasului). Plecare spre Milano si cazare hotel Holiday Inn Milan Nord Zara 4* sau similar zona Milano.

Ziua 4: Milano - Pisa - Florenta/Prato
Mic dejun. Tur de oras Milano: Castelul Sforzesco, Domul din Milano, Galeriile Vittorio Emanuele, Celebra Opera din Milano „Scala”. Excursia continua catre Pisa – pentru a admira celebrul turn inclinat. Popas pentru vizitare si apoi ne indreptam catre Florenta, capitala Toscanei si leaganul Renasterii, orasul lui David a lui Michelangelo si al Nasterii Venerei de Boticelli. Aici s-a format limba italiana, iar literatura a prins viata odata cu marele poet Dante. Tot aici au domnit stralucitorii principi de Medici: Lorenzo Magnificul care a incurajat un adolescent pe nume Michelangelo sa foloseasca dalta, si Cosimo II care l-a protejat pe Galilei de inchizitie. Cazare hotel Best Western CHC 3* Florenta (plecarea din 02.03) respectiv hotel President Prato 4* (plecarea din 25.05), situat in Prato (zona Florenta) sau similare.

Ziua 5: Florenta - San Gimignano
Mic dejun. Tur de oras Florenta cu ghid local unde vizitam: Catedrala Santa Maria del Fiore, Baptisteriul, Campanila lui Giotto, Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio, Bargello, Loggia, Galeriile Uffizi, Ponte Vecchio, Palazzo Pitti. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau optional, excursie de ½ zi la San Gimignano,un pitoresc oras medieval cunoscut de asemenea si sub denumirea de „Orasul Turnurilor Frumoase”. San Gimignano este renumit pentru arhitectura sa medievala, unica datorita conservarii a aproximativ o duzină de turnuri fortificate sale si care ofera un orizont de neuitat. Intoarcere la Florenta in cursul serii.  Cazare hotel Best Western CHC 3* Florenta (plecarea din 02.03) respectiv hotel President Prato 4* (plecarea din 25.05), situat in Prato (zona Florenta) sau similare. 

Ziua 6: Florenta - Assisi - Siena - Roma
Mic dejun. Excursia continua spre Roma. In drum vom vizita orasul sfant Assisi, unde vom face un popas la Bazilica Sf. Francisc – loc incarcat de traditie, religie si istorie, si renumit loc de pelerinaj pentru credinciosi, apoi spre Siena unde vom vizita cele mai reprezentative obiective, Domul si Piazza del Campo. Sosire la Roma in cursul serii. Cazare hotel Roma Tor Vergata 4* sau similar.

Ziua 7: Roma - Vatican
Mic dejun. Tur de oras Roma cu ghid local: Piazza Barberini, minunatele fantani ale Romei, Biserica Santa Maria Maggiore, Via Labicana, Collosseum (exterior), Forurile Imperiale (exterior), Piazza Venezia, Teatro Marcello, Circo Massimo, Palatino (exterior), Colle Oppio. Dupa tur, optional, vizita la Vatican cu ghid local – cel mai mic stat independent din lume. In Muzeul Vaticanului puteti admira colectii de antichitati, sculpturi si fascinantele galerii de tapiterii. Nu in ultimul rand, Celebra Capela Sixtina pictata de Michelangelo & Bazilica San Pietro – cea mai mare biserica catolica din lume unde puteti admira celebra capodopera „Pieta” de Michelangelo. Dupa-amiaza, timp liber pentru shopping. Capitala cosmpolita si prospera de peste 2000 de ani, Roma ofera un amestec multi-etnic, care este atat atractiv cat si exploziv! Roma gazduieste o gama larga de oportunitati de shopping, unele dintre cele mai renumite zone de cumparaturi in Roma sunt: Via dei Condotti cea mai exclusivista strada de shopping, Piazza di Spagna, Via del Corso. Cazare hotel Roma Tor Vergata 4* sau similar.

Ziua 8: Roma - Napoli & Insula Capri
Mic dejun. Optional, excursie de 1 zi la Napoli si Insula Capri. Napoli este cel mai mare oras din sudul Italiei, vestit printre altele si pentru delicioasa pizza napoletana. Se viziteaza orasul de la poalele muntelui Vezuviu in cadrul unui scurt tur panoramic din autocar. Continuam cu minunata Insula Capri - insula sirenelor, cum o numeau grecii. Imparati si suverani, seici si nobili, romancieri si dive, poeti si pictori. Toti au fost sedusi de magia insulei, de frumusetea sa infinita si de istoria fascinanta. Rasarind din mare chiar la capatul Peninsulei Sorrentina, insula Capri a fost dintotdeauna cea mai ravnita si glamuroasa destinatie. Locul de joaca preferat al celor bogati si faimosi inca din vremurile romanilor, Augustus considerand peisajul uluitor drept antidotul perfect pentru “stresul de la birou” caracterizand insula printr-un epitet concludent “Orasul Dulcei Leneveli”; Tiberius a mutat pana si capitala imperiala aici si a transformat insula intr-un magnific teatru ce gazduia desfatarile sale “regale”. La inceputul anilor 1900 numele insulei devenise sinonim cu bogatasii si elita artistica. Aceastea au fost vremurile cand a fost “descoperita” Grotta Azzura (Grota Albastra), adaugandu-se astfel la lista lunga de locuri incredibil de frumoase ale insulei. Intoarcere la Roma. Cazare hotel Roma Tor Vergata 4* sau similar.

Ziua 9: Roma - Tivoli
Mic dejun. Optional, excursie de ½ zi la Tivoli si Vila D'Este. Aici vom vizita celebrele gradini de la Vila D’Este - unde cele o suta de fantani din care se inalta statui născute-n piatra racoresc ziua calea trecatorului, iar noaptea mistuie intunericul cu galbenul feeric al jocului de lumini. Intoarcere in Roma. Puteti sa va petreceti dupa-amiaza in cartierul Trastevere, un cartier medieval pitoresc, caracterizat printr-o atmosfera boema. Stradutele inguste, casele impodobite cu ghivece cu flori atarnande, se impletesc cu cafenele, magazine, baruri si restaurante. Cazare hotel Roma Tor Vergata 4* sau similar.

Ziua 10: Roma - Venetia
Mic dejun (la pachet).  Dimineata devreme excursia continua spre Venetia- Orasul Apelor, unde veti putea admira Piata San Marco cu Basilica San Marco, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Podul Rialto. Ne indreptam apoi spre cazarea din zona Padova-Mestre. Cazare hotel 3*.

Ziua 11: Padova/Mestre - Budapesta
Mic dejun. Excursia continua spre Ungaria. Ajungem la Budapesta in cursul serii. In drum spre hotel, scurt tur de oras panoramic in Budapesta. Seara, optional, croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate, bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare. Cazare la hotel Holiday Beach 4* (plecarea din 02.03), respectiv, Vis Vitalis 3* (plecarea din 25.05) sau similare Budapesta.

Ziua 12: Budapesta - Bucuresti
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de formalitatile vamale. Sfarsitul pachetului de servicii.


TARIFE (calculate pentru un grup minim de 40 persoane):

Date de plecare

02 martie

25 mai

Adult in camera dubla

560 Euro

660 Euro

Al 3-lea adult in camera dubla cu pat suplimentar

550 Euro

650 Euro

Copil 2-11.99 ani cu 2 adulti in camera

460 Euro

530 Euro

Adult in camera single

768 Euro

903 Euro


Servicii incluse în TARIF:
- 11 nopti cazare în hoteluri de 3* si 4*, cu mic dejun, astfel: 1 noapte Gyor, 1 noapte Budapesta, 1 noapte Salzburg, 1 noapte Milano, 2 nopti Florenta, 4 nopti Roma, 2 noapte zona Padova/Mestre;
- transport cu autocar propriu pe toata durata programului; 
- tururi si vizite in Budapesta, Viena, Salzburg, Verona, Milano, Pisa, Asissi, Siena, Roma, Venetia; tururi de oras cu ghid local Florenta si Roma;
- insotitor de grup.

Nu sunt incluse în TARIF:
- taxele de intrare in orase: 30 Euro/persoana (se achita din tara, la agentie) intrari la obiective turistice si excursii optionale
- taxe de oras: Florenta (cca. 4 Euro/noapte) si Roma (cca. 6 Euro/noapte) si acolo unde se mai aplica; se platesc la receptia hotelului 
- asigurare medicala si storno
- intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale

EXCURSII OPTIONALE (grup minim 30 persoane): 

Vizitarea Vaticanului  (ATENTIE: contractarea serviciului se face doar din tara) - Tarif: 38 Euro/persoana si include: bilet de intrare, taxa rezervare grup, inchiriere audio casti, ghid local, ghid insotitor

San Gimignano - Tarif: 25 Euro/persoana si include: transport autocar, ghid insotitor

Tivoli & Vila D’Este - Tarif: 35 Euro/persoana si include: transport autocar, ghid local, biletul de intrare, ghid insotitor

Napoli & Insula Capri - Tarif: 100 Euro/persoana si include: transport autocar, bilet de vapor Napoli – Capri - Napoli, vizita in Capri si Ana Capri cu ghid local, scurt tur panoramic Napoli

Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night de pe vas - Tarif: 35 Euro/persoana si include: welcome drink, bufet cu 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate, 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare, ghid local, transfer.

 

Informatiile cuprinse in acest site au un caracter strict consultativ. Desi facem eforturi in vederea asigurarii calitatii, corectitudinii si caracterului actual al materialelor publicate in site, nu putem garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau.  Este necesar sa ne contactati si sa verificati daca informatiile sunt actuale.